Hvordan man kan dehydrere pærer

Pærer har et ømt, lidt kornet tekstur og en sød smag, der er behageligt nydt som det er eller lavet til en tærte eller kompot. Desværre varer ikke frugten længe. Pærer rod nemt og hurtigt, så hvis du har købt en stor mængde pærer, er det en god idé at bevare nogle af dem. En smagfuld og enkel måde at bevare dine pærer på er at tørre dem til fremtidig brug. Du kan nyde dehydrerede pærer som en sund snack eller rehydrere dem senere til brug i en opskrift.

Forberedelse

Bland 1 liter vand og 4 tsk. ascorbinsyre. Pærer misfarves inden for få minutter efter at være blevet skåret, og syreopløsningen forhindrer pæreskiverne i at gøre en ubehagelig skygge af brun.

Ovn tørring

Skræl pærerne og kerne dem.

Dehydrator Tørring

Skær hver skrællet og kernepære i 1/2-tommer tykke skiver, og sæt skiverne i syreopløsningen, mens du skærer de andre.

Forvarm ovnen til 160 grader Fahrenheit. Hvis din ovn ikke har en indstilling lavere end 200 grader, skal du bruge indstillingen “Varm”.

Afløb pæreskiverne og læg dem på bagepladen i et enkelt lag.

Indsæt stativene i ovnen. Tør pæreskiverne ved eller omkring 160 grader Fahrenheit i tre timer. Efter tre timer reduceres varmen til 130 grader Fahrenheit og fortsætter med at tørre skiverne i yderligere fem timer, eller indtil de er fleksible, men med lidt eller ingen fugt.

Fjern bagpladen fra ovnen og lad pæreskiverne afkøles helt.

Placer de tørrede skiver i genlukkelige plastikposer eller beholdere, indtil du er klar til at nyde dem.

Afløb pæreskiverne og læg dem på dehydratiseringsholdere i et enkelt lag.

Indsæt stativene i fødevaredyrken. Tør pæreskiverne ved eller omkring 160 grader Fahrenheit i tre timer. Efter tre timer reduceres varmen til 130 grader Fahrenheit og fortsætter med at tørre skiverne i yderligere fem timer, eller indtil de er fleksible, men med lidt eller ingen fugt.

Fjern dehydratorholdere og lad pæreskiverne afkøle helt.

Placer skiverne i genlukkelige plastposer eller beholdere, indtil du er klar til at nyde dem.