Hvordan man laver sukker snap pea pods

Ingen smag bringer dig hurtigere tilbage til haven end en sød og knusende ærterod. Succeserter blev introduceret i 1979 som et alternativ til sneen. Disse ærter ligner snørærter, men de har en sødere smag og en plumper pod. Find friske sukker-ærter på din lokale købmand og på landmændsmarkeder.

Bring 8 kopper vand til kog over høj varme.

Tilsæt sukkerpindeskålene og kog dem i 30 sekunder.

Fjern en ærter fra vandet og test det. Hvis den er skarp, men øm nok til at spise, er ærterne klar. Hvis de stadig er for faste, skal du fortsætte med at tilberede ærterne i op til to minutter.

Fyld en stockpot halvvejs fuld af vand og bring det koge over høj varme på komfuret.

Placer dampkammeret over puljen og læg ærterne i kurven med tang. Pas på at undgå dampen, da den er meget varm og kan forårsage alvorlige forbrændinger.

Læg låget på puljen og damp ærterne i fem til seks minutter, eller indtil de er klare, men ømme nok til at spise.

Koge

Damp

Mikroovn

Placér sukkerpindeskålene i en mikrobølgeovnstøvpose, som er en plastpose designet til dampgrøntsager i mikrobølgeovnen. Find dampbags tasker hvor du køber plastikposer i dit supermarked.

Placer posen i mikrobølgeovnen og opvarm på 100 procent strøm i fem til seks minutter, eller indtil ærterne er ømme, men stadig skarpe.

Lad ærterne sidde et øjeblik, før du åbner posen. Dampen fra ærterne bliver meget varm og kan forårsage alvorlige forbrændinger.