Grundlæggende om sygepleje: sengetøj

Pleje er et erhverv, der kræver omfattende træning i patientpleje og procedurer. En af disse opgaver er at lære at lave en seng korrekt, især da senge er en så integreret del af patientens verden, mens de bor på hospitalet. Rutinen til at ændre en ledig seng er effektiv og grundig på grund af mængden af ​​senge, der skal ændres. Nogle patienter kan kræve en absorberende pude nær midten af ​​sengen. I så fald dækker et mindre ark, der hedder et tegneark, det og bliver gemt på plads.

Hæv en justerbar seng til en passende højde, der virker for dig at betjene komfortabelt og sænke enten eller begge sidereskinner, hvis de er låst på plads.

Etabler et rent område og fjern og fold tæpper og sprøjter, der sætter dem i det rene område. Fjern pudebetræk fra puderne og læg puderne med tæpperne. Pudebetræk bør begynde en pæn beskidt linnedbunke eller placeres i en beskidt tøjvask.

Untuck linnens sider og flyt alt linned mod bunden af ​​sengen. Fjern og læg alt snavset linned med de beskidte pudebetræk.

Vask sengen, hvis den er snavset eller har brug for vask og drej madrassen om nødvendigt også. Udskift madrassen, hvis den er snavset eller har brug for en.

Udfold og læg bundpladen på sengen med overskydende lige så draperet over toppen og bunden. Fold det overskydende ark under madrassens øverste del og hæv det øverste hjørne af arket i en 45 grader vinkel og læg den oven på sengen. Tag resten af ​​pladen under madrassen. Fold hjørnet liggende på sengen, under madrassen. Denne proces kaldes mitering. Gentag den nøjagtige proces på bunden af ​​sengen. Så gør den anden side på samme måde.

Brug det monterede ark ved at løfte hvert hjørne af madrassen, indtil arket passer snoet på sengen og sidder i et hvilket som helst sideoverskud.

Hvis en absorberende pude er nødvendig, skal du tilføje den nu i midten af ​​sengen og placere et tegneark over det. Tegnearket strækker sig fra den ene side af sengen til den anden. Træk tegnearket ind på begge sider af madrassen.

Udfold det øverste ark og læg det jævnt centreret på sengen. De nederste hjørner har brug for mitering og bunden skal gemt under madrassen.

Placer foldede tæpper eller sprøjter ved foden af ​​sengen, efterfulgt af det øverste ark foldet ned i kvartaler eller hvad der hedder en fanfold. Dette gør det muligt for patienten at gribe arket og trække det mod toppen af ​​sengen, og det udfolder sig let som det sker.

Placer pudebetræk på alle puder ved at dreje sagerne indvendigt ud og greb puden med din hånd inde i sagen. Som sagen går, vender indersiden ud, indtil pudebetræk passer helt sammen med puden.

Juster sengens højde og hæv sidebanen af ​​den seng, der er længst væk fra døren.