Hvordan man kan spise jordnøddesmør for at gå i vægt

Jordnøddesmør sandwicher er en grundpille i skole skole frokoster, men kan stadig være en sund del af en voksen kost. Når dit mål er at gå i vægt, er jordnøddesmør en billig kilde til kalorier af høj kvalitet. Det er let at finde, og du kan indarbejde det i et utal af måltider, fra salte til søde. Jordnøddesmør har bemærkelsesværdige mængder protein, B-vitaminer, E-vitamin, zink, kalium, fosfor og magnesium. Brug det til at tilsætte ernæring og kalorier til snacks og måltider.

Hvordan jordnøddesmør hjælper dig med at få vægt

At opnå sund vægt kræver dedikeret kost og motion. Du kan sikkert hæve pund ved at spise et overskud af chips, sodavand, pizza og slik, men disse usunde fødevarer indeholder sukker, fedt og meget lidt ernæring. Kombiner en kost af næringsrig mad med motion for at understøtte muskelforøgelse og knoglestyrke, snarere end bare at blive fedt.; Uanset om du forsøger at gå op i vægt efter en sygdom, udfylde en naturligt tynd ramme, for at erhverve en mere atletisk Bygge, eller for at blive stærkere og mindre skrøbelig, støtter jordnøddesmør dit mål. For at øge din størrelse med mellem 1/2 pund og 1 pund per uge, skal du tilføje ca. 250 til 500 kalorier om dagen med næringsrige kalorier i stedet for junkfood. En portion jordnøddesmør, der svarer til 2 spiseskefulde, indeholder næsten 200 kalorier. Tilføj en servering til to måltider og en snack hver dag, og du har øget dit daglige indtag med 600 kalorier, hvilket resulterer i en gevinst på lidt over 1 kilo om ugen.

Morgenmad og Snack Brug af jordnøddesmør

Ved morgenmad spredes jordnøddesmør på toast eller bagel. Brug det til toppen af ​​fuldkornspandekager eller vafler. Rør 2 spiseskefulde i varmt korn, såsom havregryn. Dip skiver æbler og bananer i nødder smør.; Har jordnøddesmør med vævede hvede krakkere til en hurtig snack. Lav en jordnøddesmør, banan og honningsmørbag på fuld hvede brød til at skubbe i en rygsæk eller pung til en mellemmåltidsmad. Bær enkeltpakker jordnøddesmør som en endnu mere bekvem snack, når du er på vej.

Tilsæt jordnøddesmør til frokost eller aftensmad

En peanut-smør sandwich gør en nem-til-pakke, kalorie-tæt frokost. Server det med sider som et æble, opskåret gulerødder, yoghurt og mælk for at lave et måltid indeholdende ca. 600 kalorier. For flere voksne måltider laves en dyp sovs fra jordnøddesmør, sojasovs, brunt sukker, risvin Eddike, hvidløg og ingefær til omkring 45 kalorier pr. Spiseskefuld. Server det med grillet kød, nudler i asiatisk stil eller en stegfrit serveret med rigelig brun ris. Brug jordnøddesmør i stedet for tahini pureed sammen med kikærter, citronsaft og hvidløg til at lave en hjemmelavet hummus, der indeholder lidt over 400 kalorier pr. Kop . Spis hummusen med fuld hvede pita eller fuldkornsprackere. Jordnøddesmør kan også tilsættes til vinter squash-supper, nogle salatdressinger og nordafrikanske stews.

Jordnøddesmør Post-Workout

Modstandstræning er nøglen, når du forsøger at få muskelvægt. Men under en træning brænder du uundgåeligt kalorier, hvilket kan forstyrre skabelsen af ​​dit kalorieoverskud. Har en post-workout snack indeholdende kulhydrater og protein til at erstatte disse kalorier, fremme muskel vækst og lette muskel reparation. Bland en scoop af valleproteinpulver med ca. 25 gram protein, 1 kop mælk, 2 spsk jordnøddesmør og en stor banan til en 550-kalorie shake. Tilsæt en spiseskefuld eller to af jordhør for yderligere 40 til 80 kalorier.

Jordnøddesmør alternativer

Selv om jordnøddesmør er et godt valg til vægtforøgelse, eksperimentere med andre nødderbøtter – eller nøddesmørblandinger fremstillet af flere typer nødder – til smag og næringsmæssige variationer. Almond og cashewnødder har omtrent det samme antal kalorier som jordnøddesmør. Almond smør tilbyder mere knoglestyrke calcium, mens cashew smør har lidt mere hjerne bygning omega-3 fedtsyrer. Cashew smør er lavere i protein dog med kun 4 gram pr. 2 spiseskefulde servering. Brug disse møtrikker til at tilføje kalorier på samme måde som du vil bruge jordnøddesmør.