Hvordan man laver pittsburgh-stil bøffer

Pittsburgh er berømt for mange ting: stålværker, fodbold og Pittsburgh-stil bøf. Pittsburgh sjældne bøf er også kendt som den “sorte og blå” bøf, fordi den er charred “sort” på ydersiden, men sjælden og blodig – eller “blå” – på indersiden. Denne metode til at lave en bøf er ikke så let som det kan synes. Enhver kan brænde en bøf, men få hjem kokke kan charme udenfor, men lad indersiden være helt sjælden. Korrekt madlavning en Pittsburgh sjælden bøf kræver meget varme temperaturer og en kort tilberedningstid.

Forvarm din støbejern stegepande på høj varme. Lad panden varme på brænderen i fem minutter, eller indtil vandet stænkede i panden, sizzles og fordamper. Hæld olie i panden, når panden er varm.

Placer bøffer i panden, en tomme fra hinanden. Kog bøfferne i to minutter. Drej bøfferne og lad den anden side rykke i to minutter.

Tag bøfens temperatur med et kødtermometer. Indersiden skal være 100 til 110 grader, som er kølig og ubehandlet.