Hvordan man skal være en god husmor og mor

Oxford-ordbøger definerer moderen som “at opdrage et barn med omhu og hengivenhed”, mens en husmorens hovedbeskæftigelse beskrives som “omsorg for hendes familie, forvaltningen af ​​husholdninger og husarbejde”. Karakteren af ​​en kvinde, der har gjort disse job godt, er lykkelige, sunde børn og et hjem præget af en følelse af orden og stabilitet. Fordi din rolle er anderledes end kvinder, der arbejder uden for hjemmet, kræver din vej til succes og tilfredshed forskellige hensyn.

Tager tid for dig

I forbindelse med baseballpraksis, dagligvarebutik og mange andre daglige opgaver bliver dine personlige behov og ønsker ofte overset, hvilket fører til udbrændthed og udmattelse. Lisa Firestone, en klinisk psykolog, skriver i “Psychology Today”, at den eneste ting en forælder kan gøre for at være en bedre forælder, er at fokusere på at udvikle sig selv. Frivillig til en lokal velgørenhed, tag en kreativ skriveklasse, eller lær at lære salsa. Find hvad der bringer dig glæde udenfor familien og hjemmet, så du får energi til at investere helhjertet i dit job.

Prioritering af hvilke spørgsmål

Den endeløse opgaveliste, som dit job kræver, kan ofte lade dig fokusere på detaljerne, snarere end dine følelsesmæssige behov. Tag tid til at skabe ritualer og rutine vil hjælpe med at berige din mand og deres børn. Den amerikanske psykologiske sammenslutning siger i artiklen: “Forældre og plejepersonale er afgørende for børns sunde udvikling”, kan etablering af en familie måltider hjælpe med til at forbedre kommunikationen og reducere symptomer på angst hos børn. Indstilling af listen til side i et par minutter hver dag for at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie vil bidrage til at skabe et dybere band.

Udvikle Inspiration

Ledelsesguru og Harvard business professor Clayton Christensen, siger i en CNN Money artikel, “Sådan måler Career Success”, at du vil være god i ethvert job, hvor du er motiveret. Motivation, ifølge Christensen, betyder, at du har et drev i dig for fortsat at blive vellykket. Som en mor og en familieforvalter kan jeg vedtage personlige motivatorer som “Jeg har mulighed for at være en del af store ting” eller “Jeg er en vigtig del af denne familie”, som hjælper dig med at være effektiv på Dit arbejde i hjemmet.

Værdsætter dig

Det er let at falde i sammenligningsfælden, når du plejer dine børn og husstand. Tænker på, at dine børn skal være klogere eller dit hjem renere end kvinden på gaden kan reducere din tilfredshed og engagement, ifølge Thomas J. DeLong, en professor i Harvard Business School. Han siger, at succes skal baseres på interne snarere end Eksterne kriterier. Godkendelse og udnyttelse af gaver og evner, som er din og din alene.