Hårskade fra forlængelser

Film og musik berømtheder, som Cameron Diaz og Madonna, har slidt hårforlængelser til at skabe nye frisurer, ifølge Hair Boutique hjemmeside. Den største fordel ved hårforlængelser er, at de kan skabe et nyt udseende næsten øjeblikkeligt uden besværet med parykker og hårstykker. Men iført hårforlængelser kan det forårsage både midlertidig og langvarig skade på dit hår.

Alluring Extensions

Hårforlængelser er individuelle hårstrenger, der er skabt af ægte menneskehår, syntetiske materialer, dyrehår eller en kombination af de tre, ifølge Hair Boutique-hjemmesiden. Midlertidig eller klip, hårforlængelser består af hundreder af hår vævet ind i en holder, der er klippet nær hovedbunden. Langsigtede hårforlængelser er ikke vævet ind i et klip, men i stedet er de designet til at blive fastgjort til individuelle hårstrenger. Afhængigt af de anvendte materialer kan hårforlængelser farves, permitteres eller på anden måde manipuleres for at matche eksisterende hår.

Prep Work

Midlertidige hårforlængelser klipper simpelthen på de eksisterende hårstrenger ved rødderne og kan fastgøres og fjernes efter ønske. Langsigtede hårforlængelser er enten flettet i eksisterende hår ved rødderne eller fastgjort til enderne af individuelle hårstrenger. Langsigtede hårforlængelser er malet med en kemisk bindingsopløsning ved fastgørelsesstedet. Bindingsopløsningen smeltes derefter med en varmeklemme, der forsegler forlængelserne til det eksisterende hår, ifølge Hair Boutique hjemmeside.

Lav en glat overgang

I de fleste tilfælde bør hårforlængelser fjernes af en frisørekspert. Hvis du beslutter dig for at fjerne dem hjemme, kan du gøre det ved at uvæge forlængelsen fra dit naturlige hår og bøje håret på fastgørelsespunktet for at snappe tætningen.

Midlertidig strandskade

De varme- og kemiske bindingsløsninger, der bruges til at fastgøre hårforlængelser, kan svække håret ved fastgørelsespunktet. Dette kan medføre splitte ender og tørt, kruset hår. Hvis du har individuelle strenghårforlængelser, skal du have enderne af dit hår skåret for at fjerne split ender og beskadigede sektioner, efter at hårforlængerne er fjernet. Hvis du har væveforlængelser, der er flettet ind i håret ved rødderne, kan du muligvis ikke rette op på skaden.

Tendens til din hovedbund

Vægten af ​​hårforlængelser kan resultere i trækkraftalopeci, hvilket er hårtab forårsaget af at trække på håret ved rødderne. Nogle mennesker, der bærer hårforlængelser, kan opleve atrofi af hårsækkene, hvilket kan få folliklerne til at producere tyndt, skørt hår. I nogle tilfælde kan folliklerne ophøre med at producere hår helt. Folliklene må muligvis ikke komme sig, afhængigt af varigheden og sværhedsgraden af ​​stresset, der er lagt på dem af hårforlængelserne.