Førstehjælpstræning til børn

At kende førstehjælp forbereder nogen til et hurtigt og uddannet svar i situationer, uanset om de er nødsituationer eller på anden måde. Selv børn kan drage fordel af førstehjælpstræning, så de kan reagere hensigtsmæssigt under forskellige omstændigheder. At tilvejebringe grundlæggende førstehjælp information til dit barn kan indgyde en tillid, der kommer fra beredskab.

Grundlæggende Førstehjælp

Ved at forklare principperne om førstehjælp til dit barn, giver du et overblik over, hvad det indebærer og formålet med det. Generelt hjælper førstehjælp med at hjælpe nogen med en skade, eller hvem føler sig syg, ifølge det britiske Røde Kors. Førstehjælp kan være nødvendig for nedskæringer, skraber, bump, forbrændinger, sting, brud, forstuvninger, svimmelhed og bevidstløshed. Ved at kende det grundlæggende i hvad man skal gøre i bestemte situationer, giver du dit barn mulighed for at udarbejde et forberedt svar. Tal om førstehjælp, dit barn kan udføre, såsom at rense et snit eller skrabe, bandage et simpelt sår og anvende is til en bump eller en forbrænding.

Et ord om HLR

Tal om kardiovaskulære og respiratoriske systemer med din ungdom, så hun forstår det grundlæggende ved at trække vejret og hjertet pumpe for at opretholde ilt og blod i kroppen. Fortæl dit barn, at når som helst nogen ophører med at trække vejret på grund af kvælning eller en anden begivenhed, eller hvis hjertet holder op med at slå, er hurtig handling nødvendig for at redde personens liv. Kardiopulmonal genoplivning indebærer at kontrollere luftvejen for blokering og fjerne den med Heimlich manøvreringen, hvis det er nødvendigt. HLR involverer også at hjælpe en person med at puste og skubbe på en persons kiste for at få hjertet til at begynde at slå igen, ifølge HLR-klassen, en ressource, der forbinder folk med HLR-kurser for Røde Kors og andre organisationer. Overvej at tilmelde din ungdom i en CPR klasse designet til at undervise børn denne livreddende færdighed.

Discerning a Emergency

Det er vigtigt for din ungdom at forstå forskellen mellem en nødsituation og en ikke-nødsituation for at hjælpe hende med at bestemme, hvordan man skal reagere i forskellige situationer. Diskuter begivenheder, der kan ske, fra en stubbet tå til et ubevidst familiemedlem, rådgiver KidsHealth. Giv eksempler på ikke-nødsituationer, såsom et skinnet knæ, en skrabet albue og en forstuvet ankel. Tal om aktuelle nødsituationer, også som kvælning eller tab af bevidsthed, så dit barn forstår forskellen.

Nødsvar

En del af førstehjælpstræning indebærer at vide, hvordan man får hjælp, når det er nødvendigt. Når du lærer dit barn, hvordan du genkender en nødsituation, lærer du hvordan du får nødhjælp ved at ringe 9-1-1 på en telefon eller en mobiltelefon. Understrege vigtigheden af ​​at bruge 9-1-1 kun til nødsituationer. Forklar, at når han kalder 9-1-1, vil en operatør svare på opkaldet, og han bliver nødt til at forklare, hvad der er sket for at få hjælp. Understrege vigtigheden af ​​at tale tydeligt på telefonen og besvare spørgsmål, rådgiver 911forKids hjemmeside.

Rollespil for forberedelse

Når du først har givet dit barn grundprincippet om førstehjælp, deltager du i noget rollespil for at hjælpe med at cementere forståelsen, foreslår læge Natasha Balbas, der skriver til Smart Parenting-hjemmesiden. Præsentere forskellige situationer, der kan opstå, og spørg din ungdom, hvad hun ville gøre som reaktion. Du kan måske sige: “Hvad skal du gøre, hvis nogen falder af sin cykel og skinner på knæet?” Og “Hvad ville du gøre, hvis nogen falder af sin cykel, og du kan ikke få ham til at vågne op?” Sørg for at dit barn forstår Forskellen mellem hver omstændighed og ved hvad hun skal gøre.