Hjem retsmidler for dårlig morgen pusten

Morgenpust er normalt bare en pinlig, men harmløs sygdom – selv om det er særlig lugtende eller vedholdende, kan du måske se en læge, bare hvis der er en underliggende årsag. Ellers behandles den bedst af en ounce af forebyggelse: Undgå hvidløg, ost og andre stinkende fødevarer samt kaffe og øl. Sørg for at børste tænderne før sengetid og helt sikkert grøft enhver tobaksbrug. Hvis det ikke er nok, kan du prøve et par hjemmet retsmidler, før din morgen børste tager sig af problemet.

Et stykke persille, et kys af mynte

Tygge på en kvist frisk persille er et tidskendt middel til morgenpusten. Denne urt indeholder masser af chlorophyll, som hjælper deodorize din mund. Persille juice fungerer også – tilføj det til din morgen grønne smoothie. Mint er et andet kendt middel til dårlig ånde. Bare tygge på et par af de friske blade først om morgenen. Mint vil dybest set bare maske lugten, ikke helbrede den, men det skal vare længe nok for at få dig gennem morgenmaden.

En Apple en dag

Spise et æble både forfrisker åndedrættet og giver dine tænder en hurtig scrub-down, hvilket gør den perfekt til en morgenpustemedicin. At spise en selleri stilke har en lignende virkning. Disse fødevarer hjælper også med at øge spytproduktionen, som hjælper med at rense din mund naturligt.

En eddike skylles

Bland en spiseskefuld æble-cider eddike i en kop vand. Svejs det om munden grundigt, gurgle og spytte den ud. Æble-eddike eddike efterlader din åndedræt smuk. Eddike har også antiseptiske egenskaber – det dræber de lugtfremkaldende bakterier, der er kilden til problemet i første omgang.