Hjemme retsmidler for at bryde et barns feber

Mange sygdomme kan få dit barn til at køre feber, herunder forkølelse, influenza og bakterielle infektioner. Feber er et normalt kropssvar mod sygdom, og en lavkvalitetsfeber er intet at bekymre sig om, medmindre det trækker i flere dage. Imidlertid kan brugen af ​​hjemmemedicin til at hjælpe med at nedsætte eller ødelægge barnets feber, gøre ham mere behagelig.

Hvornår skal du ringe til en læge

For mange læger er tærsklen for feber en oral temperatur på 99,5 grader Fahrenheit eller over eller en rektal temperatur på 100,4 eller derover. Når en baby under 3 måneder løber en temperatur så høj, skal du ringe til en læge. For babyer 3 til 6 måneder, kontakt lægen, hvis feberen stiger til 101 grader F eller højere. For børn 6 måneder eller ældre skal du ringe til en læge, hvis en feber på 102 grader F eller derover varer i mere end to dage, og du skal straks kontakte din læge, hvis feberen rammer 103 eller højere.

Hold det køligt

En af de bedste ikke-medicinske måder at hjælpe med at holde dit barns feber i kontrol er at sikre, at hans miljø er behageligt. Dette omfatter dressing ham i lette tøj og holder stuetemperaturen så kold som muligt. Når han sover, skal han kun tillade et let tæppe, medmindre han ryster, i hvilket tilfælde skal du give ham et ekstra tæppe.

Masser af væsker

Væsker spiller en dobbelt rolle i behandling af feber. Ikke alene hjælper de med at afkøle kroppen, men tilstrækkelige væsker hjælper med at forhindre dehydrering, hvilket er en reel bekymring hos et barn med feber. Din læge kan anbefale at give dit barn vand, rydde supper, popsikler og gelatine. For børn under 1 år kan din læge anbefale en oral rehydrering, som ikke kun hjælper med hydrering, men hjælper også med at sikre den korrekte balance i elektrolytter.

Hvile

Når dit barn er syg, skal han få masser af hvile, fordi det hjælper med at øge hastigheden. Men hvile er især vigtigt, hvis han løber feber. Aktivitet kan få dit barns kropstemperatur til at stige, hvilket kan gøre feber værre.

At give dit barn et lunkent bad kan medvirke til at sænke temperaturen. Din læge kan anbefale en 5- til 10 minutters sug i lunkent vand. Vandetemperaturen er meget vigtigt. Hvis det er for varmt, kan det øge dit barns temperatur endnu mere, for koldt, og det kan medføre, at dit barn begynder at ryste, hvilket øger kropstemperaturen. Din læge kan også anbefale at give dit barn acetaminophen før badet for at forhindre rystelse.

Lunkent bad