Hvor meget vægt kan jeg tabe i en måned?

Ligesom hvordan man går i vægt tager tid, bliver man ikke færdig med at tabe sig natten over. Du skal udvikle en vægttabsplan, der let kan blive en del af din livsstil. Drastisk nedskæring af kalorier og udelukkende hele fødevaregrupper kan føre til hurtigt vægttab, men den vægt bliver ofte hurtigt fået tilbage, hvilket kan påvirke dit helbred negativt. En gradvis tilgang giver dig mulighed for at tabe sig i en måned uden at ofre dit helbred, komfort og hygiejne.

Du kan sikkert tabe 4 til 8 pund om en måned, hvis du tilstræber en vægttab på 1 til 2 pund pr. Uge som anbefalet af centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Der kræves et kalorieunderskud på 500 til 1.000 kalorier om dagen for at opnå dette. En nærende, reduceret kalorieindhold og regelmæssig motion skal være en del af ligningen.

Spise færre kalorier og brændende kalorier gennem motion kan hjælpe dig med at nå det kalorieunderskud, der er nødvendigt for at tabe sig. Fremhæv en nærende kost, der består af magert protein, fuldkorn, frugt, fedtfattig eller fedtfri mælk og grøntsager. Begræns fødevarer højt i sukker, salt og trans og mættede fedtstoffer. Med hensyn til motion skal du udføre mindst 150 minutter med moderat kardio pr. Uge og indarbejde styrketræning i to dage, som anbefalet af CDC.

Hvor meget og hvor hurtigt

Kost og motionskrav