Hvordan man kan slippe af med en dårlig tan linje

Liggende i solen kan give dig mere end din daglige dosis af D-vitamin – det kan også nette dig nogle underlige tan linjer. Afhængigt af dit valg af badetøj, kan tan linjer se ut i daglige tøj og især aftenformelle slid. For at slippe af med en dårlig tan linie, kan en lille solløs tanning lotion gå langt for at skabe et glat og fejlfri udseende. Næste gang dækker du med en solcreme af mindst SPF 15 for at beskytte dig mod solens skadelige stråler.

Exfoliere din hud for at glatte det og gøre anvendelsen af ​​den sunless garvning lotion nemmere, foreslår skønhed hjemmeside Tres Sugar. Afskallning hjælper med at fjerne de døde hudceller, der er mørkede, lette din hud for en mere jævn kamp. Køb eksfolierende creme fra apoteket, eller lav din egen ved at kombinere en kop brun sukker med 1 el. Af olivenolie og gnide det forsigtigt på din hud og koncentrere sig om området omkring tan linjen.

Tryk på solløs solbrænding på den lysere hud af tan linjen. Nogle almindelige tan linjer du måske vil slippe af med omfatter omkring nakke og skuldre, især hvis du skal bære en stropløs kjole. Lad den sunless garvning creme tørre, en mørkere tone vil udvikle sig på omkring 10 minutter.

Vurder din tan linje for at se, om den ene ansøgning af sunless tanning lotion har effektivt dækket din tan linje. Hvis du bemærker en lille farveforskel mellem de områder, hvor du har fået en naturlig solbrun og den solløse solbrændte lotionfarve, skal du bruge en spraybrun til at blande de to sammen. Spray tans går jævnt med en aerosol applikator og kan neutralisere farven, så du ikke kan se forskellen mellem den naturlige brunfarve og tan linjen.

Løs eventuelle striber eller flekkede områder med en blid skræmmende creme, makeup artist Scott Barnes fortæller “Glamour” magazine. Den skinnende vil forsvinde farven næsten øjeblikkeligt, og du kan genstarte processen for mere ensartet farve. Ansøg om to til tre minutter før skylning væk. Hvis du ikke har en depilatory på hånden, dypp en bomuldskugle i citronsaft og bland forsigtigt de områder, hvor du kan se striber eller pletter. Citronsaft virker som et naturligt lys til at fixere brunfarvet til et sømløst udseende.

Påfør en solcreme næste gang du leder ud i solen. Hvad der ligner en sund solbrændthed er faktisk din krops naturlige defensive reaktion på en forbrænding. Huden skaber mere pigmentering for at beskytte dig, men UVA- og UVB-strålerne kan stadig beskadige din hud, bemærker KidsHealth.org, en afdeling af Nemours Foundation. Se efter sunless tanning muligheder næste gang du vil have en sund glød.