Hvordan man laver mad i mikrobølgeovnen

Pierogier, traditionelle østeuropæiske dumplings, består af en pastalignende dej, der omslutter en fyldning, der kan omfatte alt fra kartofler og ost til sauteed grøntsager til frugt. Friske pierogier kan være stegt, sauteret, bagt, grillet eller kogt, men de kan ikke koges i mikrobølgeovnen. Som et tidsbesparende alternativ kan du købe frosne pierogier, som kan mikrobølge direkte fra fryseren eller efter optøning. For den mest ernæring med det mindst tilsatte fedt, skal du kigge efter fuldkorns pierogier.

Fjern pakken med pierogier fra fryseren. Placer antallet af pierogier du vil lave mad i en mikrobølge-sikker skål, der nemt kan passe dumplings. Returner eventuelle resterende frosne pierogier til fryseren i en lufttæt pose eller beholder.

Tilsæt nok vand til skålen, så pierogierne er helt nedsænket. Dæk toppen af ​​skålen løst med plastfolie.

Kog pierogierne i mikrobølgeovnen i den høje indstilling i ca. 5 minutter. Fjern skålen fra mikrobølgeovnen, afløb pierogierne i en kolander eller sil og server.

Fyld en skål eller en lille bageplade med varmt vand fra vandet. Sæt dit ønskede antal frosne pierogier i vandet, og returner eventuelle resterende pierogier til fryseren.

Afløb pierogierne i en kolander. Arranger dem i et enkelt lag i en overfladisk mikrobølgeovn. Tæt tallerkenen let med plastfolie.

Mikrobølge pierogierne på høj planlægning på omkring 2 1/2 minutter til fem eller seks pierogier og ca. 3 minutter for op til 12 pierogier. Fjern plastfolien forsigtigt og tjen efter ønske.

Mikrobølgende Frosne Pierogier

Mikrobølger efter optøning