Motion, men intet vægttab

Overvægtige eller overvægtige personer kæmper ofte for at tabe sig, selv når de udøver regelmæssigt. Følgelig bliver de ofte modløse og stopper med at prøve. Selvom mangel på vægttab på trods af indsats og engagement kan virke deprimerende, viser forskning, at motion stadig er yderst værd. Du kan prøve et par tricks til at øge effekten af ​​din øvelse for at stimulere vægttab, men selvom du forbliver den samme vægt, øger øvelsen din sundhed betydeligt.

Når du træner, men ikke begrænser dit madindtag, så kræver din krop naturligvis mere mad, for at kompensere for den energi, du brugte. Dette sker selvom du spiser mere end din krop virkelig har behov for energi. Denne effekt kan forekomme ubevidst, især hvis du spiser når du er træt eller det kan forekomme bevidst, især hvis du bruger mad til at belønne dig selv for at træne. For at tabe sig, skal du forbruge færre kalorier end du brænder hver dag. Derfor bør du ikke lade dig spise mere simpelthen fordi du udøvede. For at afværge denne hindring, tæl dine kalorier. Hvis du spiser så mange kalorier som du brænder hver dag, ikke med dine træningstrin, vil træning medføre at vægttab lettere. Hvis du spiser færre kalorier end du brænder, og du også træner, bliver vægttab endnu mere sandsynligt.

Husk, at motion ikke kun brænder fedt, det bygger også muskler. Muskel optager mindre plads end fedt, derfor hvis du brænder 5 lbs. Af fedt, men også få 5 kg. Af muskel, så vil du veje det samme beløb, men din krop bliver mindre. Derfor kan du ikke stole på din skala for at give dig hele billedet. Gennem træning kan du forbrænde fedt effektivt, øge din styrke, forbedre dit helbred og blive mere slank – uden at skulle se en ændring på skalaen. At forbrænde fedt uden at få så meget muskler fokusere på aerob træning i stedet for styrketræning. Jogging, svømning, gå, træ aerobic og yoga holde din puls høj nok til at forbrænde kalorier, men ikke pakke for meget muskler.

Fordi skalaen afspejler mere end blot fedtforbrænding, skal du også måle din krop med jævne mellemrum, du kan tabe tommer, selvom du ikke mister pounds. Mål din talje, hofter, låromkreds og overarm omkreds hver uge eller måned og sammenlign med tidligere målinger. Hvis du har brændt nok kalorier til at tabe fedt, så vil dine målinger langsomt krympe.

En undersøgelse i “Journal of Applied Physiology” viste, at overvægtige mennesker, der udøver regelmæssigt, ikke må tabe sig, men de har stadig nytte af nedsat fedtvæv samlet, især nedsat abdominal fedt, øget muskel, forbedrede kroppsmasseindeksniveauer, mindre taljeomkredse, Forbedret kardiorespiratorisk fitness, lavere sundhedsrisici og bedre helbred generelt. Hvis du ønsker at øvelsen kun brændes fedt uden at bygge muskler, så husk at musklerne brænder lidt mere kalorier end fedt, selv når du bare sidder. Muskel hjælper også din krop til at undgå skade og gavner dit helbred generelt.

Calorie Kompensation

Muscle Gain

Andre måder at måle succes på

Du får stadig større sundhedsmæssige fordele