Øvelser til oppositionsbekæmpelse

Oppositionsbekæmpende lidelse er en barndoms psykisk sygdom, der er præget af vanskeligheder med at regulere og kontrollere følelser. Børn med denne lidelse har ringe hensyn til dem i myndighedernes stilling. De har tendens til at være aggressive over for deres jævnaldrende og vedvarende forsøger at forstyrre og forstyrre andre. Sommetider kan modstandsdygtige lidelser være en tidlig indikator for adfærdssyndrom senere i livet.

Tegn, symptomer og behandling

Specifikke tegn og symptomer på oppositionsbekæmpende lidelse indbefatter konstant at tale tilbage eller argumenterer med forældre eller lærere, der har hyppige humørsangreb, adlyder regler selv når de udtrykkeligt erklæres for barnet, nægter at lytte til eller adlyde forældre og lærere, forsøger at forsigtigt irritere Andre, er tålmodige og hævder andre, når de føler sig svage. Hvis du har mistanke om, at dit barn har lidelsen, bør du konsultere en kvalificeret psykiater, der har specialiseret sig i at arbejde med børn og unge. Psykiater vil foretage en grundig evaluering for at udelukke andre mulige årsager og lidelser som opmærksomhedsunderskud eller en medicinsk tilstand. Behandling centrerer normalt på forældre- og børneuddannelse og træning af færdigheder, individuel og familiepsykoterapi og i visse tilfælde medicin til at kontrollere nogle af symptomerne.

Hvordan træning øvelser arbejde

Træningsøvelser i sociale færdigheder, såsom vredehåndtering, konfliktløsning og at komme sammen med andre, og problemløsende øvelser er nyttige til at hjælpe børn med oppositionsbekæmpende lidelse. Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry kan individuel psykoterapi hjælpe med at undervise barnets hensigtsmæssige adfærd. Psykoterapeut vil involvere forældrene i behandling ved at bede dem om at bruge visse øvelser rettet mod at undervise i disse adfærd. Dette kan omfatte grænsearbejder, lytteøvelser eller engagerer barnet i fysisk aktivitet som en måde at frigøre opspændt energi og følelser af vrede og fjendtlighed. Forældre opfordres også til at deltage i deres egen afslapning og stress relief øvelser, da håndtering af et barn med ODD kan dræne og frustrerende for hele familien.

Øvelser til børn

Specifikke øvelser til børn med forstyrrelsen kan omfatte at holde en tidsskrift for følelser for at blive opmærksom på visse mønstre og udløser for deres adfærd. Guidede billeder eller visualiseringsøvelser bruges også til at fremme selvbevidsthed og hjælpe børn med at komme i kontakt med deres underliggende følelser, ifølge forfatter Tammie Ronen i sin bog, “Kognitive-konstruktivistisk psykoterapi med børn og unge”. Terapeuten kan pålægge barnet at udøve alternative fortolkninger for andres adfærd i stedet for at se klassekammerater eller autoritetsfigurer i et negativt lys. Afslapning, dyb vejrtrækning og andre øvelser med stressaflastning er også gavnlige for at lindre eller reducere nogle af sygdommens symptomer.

Øvelser til forældre

Ikke kun børn nyder godt af specifikke øvelser for lidelsen. Forældre til børn med oppositional defiant lidelse kan også opleve fordele ved at udføre specifikke øvelser rettet mod at lette stress og frustration ved at behandle et barn med uorden. I sin bog, “10 Dage til et mindre Defiant Child: Gennemgangsprogrammet til at overvinde dit barns vanskelige adfærd”, foreslår børne- og ungdomspsykolog Jeffrey Bernstein, at forældre prøver dybe vejrtræknings-, afslapnings- og visualiseringsøvelser for at ændre dit synspunkt og opleve glæden ved Har dit barn For eksempel, prøv en visualiseringsøvelse ved at lukke øjnene, trække vejret dybt og genkalde en behagelig hukommelse eller erfaring med dit barn så levende som muligt. Dette kan bidrage til at imødegå de negative billeder, du oplever, og hjælpe med at genoprette dit perspektiv.