Sjove ting at lave i nyc til teenagere

New York City har meget at tilbyde for alle, herunder teenagere. Fordi Manhattan er en lille ø, fyldt med forskellige aktiviteter på hvert hjørne, kan teenagere tur rundt i byen på egen hånd og få en masse motion fra at gå. At se byen fra hundredvis af fødder i luften eller ansigt til ansigt med en street performer, New York City vil aldrig trætte for enhver teenagere.

Times Square

Times Square er Manhattan’s turistcenter. Det er fyldt med restauranter og butikker at gennemse. Uanset om teenagere vil genopleve deres barndom ved at lege med legetøj i Toys R Us eller prøve slik i M & M butikken, er der masser at holde dem besatte. Hver dag er anderledes i Times Square, fordi så mange mennesker besøger. Underholdningsvis er der altid folk på gaden, der sælger billige billetter til forskellige teaterbegivenheder, og den nøgne cowboy viser ofte at synge og spille hans guitar i bare hans undertøj. Snack-forhandlere er på evigt hjørne, der sælger pretzels, hotdogs, nødder og drikkevarer. Den perfekte souveneir kan også findes på fortovet butikker.

Skyskrabere

Observationsdækene på Empire State Building og 30 Rockefeller Plaza giver udsigt ud over New York City og det omkringliggende område. Teenagere kan gå op på 1.050 fod og stå inde eller ude ved Empire State Building, det højeste sted på Manhattan. Observationsdækket på 30 Rockefeller Plaza er også kendt som Top of the Rock. Det er 850 meter højt og tilbyder udsigt direkte til Central Park. Teenagere, der planlægger at udforske hele New York City, bør overveje at købe New York CityPASS, som ikke kun dækker optagelsen til både observationsdæk, men også andre attraktioner, herunder flere store museer. Passet er tilgængeligt online og sælges også på en af ​​de steder, hvor den accepteres, herunder begge disse bygninger. Det er $ 79 for dem over 17 og $ 59 for alle i alderen 6 til 17 år 2010. Uden passet er indgangen $ 20 til Empire State Building og $ 21 til “Top of the Rock”.

kvarterer

New York City har mange forskellige kvarterer, herunder Soho, Upper West Side, Lower East Side, Chinatown, Little Italy og de er bare på Manhattan. Mange andre kvarterer forbliver i de andre bydele. Teenagere kan få motion gennem hele byen og lære om, hvad hver sektion har at byde på. For billige tøj, dvd’er og andet tilbehør, besøg Canal Street, hvor genstande sælges på gaden, både legitimt og illegitimt. Punge, solbriller og ure ser autentiske ud og kan købes for meget mindre end i en butik. Teenagere kan få fat i italiensk mad i Little Italy eller kinesisk mad i Chinatown.

Brooklyn Bridge

Walking over Brooklyn Bridge er en tradition, hvor mange deltager. Teenagere kan udforske byerne kvarterer og venture ind i en anden by i Brooklyn. Broen er tilgængelig fra Brooklyn Bridge City Hall metrostationen, som serviceres af 4,5,6 linjer. Broen er omkring en kilometer lang og vil tage 25 til 45 minutter at krydse. Fra Brooklyn Bridge kan du se bilerne krydse, bådene går under broen og de mange bygninger på Manhattan sammen med Frihedsgudinden. Brooklyn Bridge Park ligger på den anden side af broen.

Union Square

Union Square ligger tæt på New York University og er fyldt ud fra dagen med street performers, markeder, folk, der leger skak og slapper af. Det er tilgængeligt på metroen på Union Sq. – 14th Street på 4,5,6 og L, N, Q, R, W linjer. Teenagere kan shoppe og gennemse, se folk og også besøge de mange butikker omkring Square, herunder en Virgin Music Store, Whole Foods og et par Starbucks. Denne scene er perfekt til teenagere, der ønsker at komme væk fra Times Square’s turistmæssige natur. Da NYU er så tæt på, og kvarteret har tendens til at være mere trendy, er der også mange andre unge.