Hvor hurtigt kan en 250 pund person tabe 10 pund?

Taber 10 lbs. Er et meget gennemførligt mål, og det er en, der kan opnås ret hurtigt, hvis du vejer 250 lbs. Indstilling af vægttabsmål i intervaller på 10 lb kan hjælpe dit ophold motiveret, fordi du sandsynligvis vil opfylde dette mål inden for en rimelig tid. Faktisk, hvis du følger en sund kost og motion plan, kan du tabe 10 lbs. Om fem uger.

En 250 pund kvindelige, der er moderat aktiv, har brug for ca. 2.050 kalorier hver dag for at bevare sin vægt, ifølge MayoClinic.com, mens en 250 pund mandlige har brug for ca. 2.450 kalorier. Dette betyder, at hvis du vejer 250 kg, skal du skære 500 kalorier om dagen fra dette beløb for at tabe 1 lb. om ugen. Hvis du ønsker at tabe mere end 1 lb om ugen, anbefales det ikke at øge kalorieindholdet under 1200, så det kan være nødvendigt at træne mere.

Hvis du vejer 250 lbs., Kan du opleve, at træning kan være svært, fordi ryggen og knæene kan give dig problemer. Dette betyder ikke, at du skal give op, dog. Kom i vane med at gå en times lang tur hver dag, da dette vil brænde yderligere 450 kalorier hver dag, hvis du går på en rask 4 km i timen tempo. Hvis en time er for lang, start med mindre tid, og arbejdet gradvist op. Eller du vil måske svømme eller cykle – to aktiviteter, der er lettere på leddene. Brænd 500 kalorier om dagen gennem træning, og du vil tabe et ekstra pund hver uge.

At skære kalorier med 500 kalorier om dagen og ikke tabe på næringsstoffer, spis et bredt udvalg af frugter og grøntsager. Vælg farverige for den maksimale næringsværdi, og hold dig væk fra mere kaloriske stivelsesholdige grøntsager, som f.eks. Kartofler og majs. Fyld også op med magert protein. Substitutér raffineret mel og ris til fuldkorn som havregryn, hvedebær og brun ris. Den fiber, som disse hele korn indeholder, sammen med den, der leveres af grøntsagerne, vil bidrage til at tilfredsstille din appetit.

Forsøg ikke at tabe mere end 2 kg. En uge, fordi hurtig vægttab er ikke sikkert. Ekstra kostvaner kan føre til underernæring og få dig til hurtigt at miste din motivation til at tabe sig. Når du taber for hurtigt, taber du ofte blot vandvægt eller værre, muskel. Da muskler hjælper med at holde din metabolisme opblødning, vil enhver muskelforringelse under slankekure sandsynligvis forårsage rebound vægtforøgelse, når du genoptager dine vanlige spisevaner.

Kalorier

Dyrke motion

Kost

Advarsel