Hvor mange gange om ugen træner bodybuilders?

Det tager et højt niveau af dedikation og sved egenkapital at udvikle en misundelsesværdig fysik af en bodybuilder. Det er åbenlyst klart, at bodybuilders skal bruge meget tid på at træne i gymnastiksalen, men der er en fin linje mellem “nok” og “for meget”, når det kommer til træningsvolumen.

Træningssplitter

For at sikre, at hver muskelgruppe er ordentligt arbejdet og tilstrækkelig hvile og tilbagegang er modtaget, bryder bodybuilders deres træningsregimer op i “splits”. En træningsdeling er baseret på et bestemt antal dage i gymnastiksalen, og alle muskelgrupperne er opdelt mellem disse træningsdage. For eksempel kan en 5-dages træningsdeling være tilbage og abs, biceps og triceps, bryst, skuldre og ben. Andre bodybuilders må kun gøre en tre- eller fire-dages split. Jo færre træningsdage i en splittelse, desto større er antallet af muskelgrupper, der skal trænes pr. Træning. Generelt, jo mere træningsdage en bodybuilder har i hans eller hendes split, jo kortere er hver træning.