Hvor mange kalorier er i miso suppe?

Miso suppe er typisk meget lav i kalorier, hvilket gør det til et godt valg, hvis du holder øje med din vægt. I sin mest grundlæggende form af bare miso pasta og vand indeholder en 1-kops servering miso suppe kun 35 kalorier. Men suppen har ofte tilføjet tofu og grøntsager – og kan indeholde fedt sesamolie – som alle føjer til kalorieindholdet. En chunky version fra Epicurious indeholder 123 kalorier pr. Portion, som stadig er lav nok til at passe ind i en reduceret kalorieindhold.

Miso og kalorier

For at kontrollere din vægt anbefaler centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse at spise bouillonbaserede supper som miso såvel som andre højt volumen, kalorier med lavt kalorieindhold som ferske grøntsager. CDC rapporterer også, at spiser bouillonbaseret suppe eller salat før måltider vil hjælpe dig med at forbruge færre kalorier samlet. Dette virker fordi vand og fiber fylder din mave, hvilket får dig til at føle sig fyldt efter at have spist mindre af dit hovedretter end normalt.