Hvordan man fryser manicotti

Store pastaer som manicotti fryser godt, hvilket gør det lettere at forberede manicotti på forhånd. Hvis du laver din manicotti fra bunden, kan du fylde dem, før du fryser individuelt måltid eller pander fulde af din hjemmelavede opskrift eller brug et trick til at adskille crepesne før frysning for at samle parabolen på et senere tidspunkt.

Skåle til Frysning Manicotti

Forberedelse af manicotti i bagningsprodukter skærer ned på forberedelsestiden, når du laver et måltid til en middag eller en begivenhed. Til frysning sørger forberedelsen af ​​manicotti i mikrobølgeovne eller ovnsikre beholdere, at den færdige skål er klar til at bage. Hærdede glasbagerier fungerer godt til frysning og bagning af store eller små manicotti-måltider. Tomat saucer interagerer med metal og folie, og tomat kan plet gennemtrængelige overflader såsom plast serveringssparere.

Frysning Forberedt Manicotti

Frysning manicotti indebærer at forberede manicotti opskriften som sædvanlig og samle den i den ønskede bagningspande. En lufttæt beholder reducerer risikoen for fryseforbrænding. Hærdede glaspander er fryser- og ovnssikre. At vælge en bageplade, der leveres med et lufttæt låg, hjælper med at beskytte manicotti i fryseren. Alternativt forsegles beholderen med klæbende film for at forhindre frysebrænding. Placeringen af ​​manicottiskålen i en vinkelposition i fryseren sikrer, at den fryser korrekt uden risiko for, at skallerne skifter til den ene side af skålen eller den anden.

Frysning af små portioner af Manicotti

Til individuelle eller afslappede måltider kan du forberede og fryse små portioner af manicotti. Indpakning af individuelle portioner, såsom to til tre fyldte manicotti, i plastfolie eller vokspapir skaber enkle måltider lige ud af fryseren. Forberedelse kræver kun at pakke dem ud og sætte dem i en varmesikker beholder til madlavning. Tilsæt sauce lige før opvarmning. Alternativt kan lynlåsfrysesække give et passende middel til frysning af små portioner af manicotti, såsom fire til seks fyldte manicotti til en middag for to. Hvis du laver manicotti fra bunden, kan du enten gøre opskriften til fyldt manicotti eller fryse crepe med vokspapir mellem hver enkelt.

Manicotti Tips

Tør manicotti i køleskabet natten over, og tilsæt 10 minutter til bagningstiden. Store rektangulære bagningspander fungerer godt for at lægge fyldte manicotti i rækker for at skabe en attraktiv præsentation. Alternativt arrangerer manicotti som egerne af et hjul i en rund bagning skål skaber en tiltalende skærm. At skære nogle af skallerne i halvdelen og placere dem mellem egerne i nærheden af ​​planens kanter skaber størrelser i små portioner eller letbetjente portioner til gæster med mindre appetit. Tør pasta, som manicotti, holder ubestemt i lufttæt Container, ifølge University of Kentucky. Det er ikke nødvendigt at fryse uberedt pasta.