Hvordan man laver en rød kale

Kale er for nylig blevet elskede af sundhedsbevidste foodies og med god grund. De rufflede bundter af tykt teksturerede blade er højt i calcium, vitaminer A, C og K, lutein og xeaxanthin, hvilket gør det til en fremragende kilde til støtte til dine knogler, hud og øjne. Kale er også meget lav i kalorier og kan koges på en række måder. Red Kale, også kaldet russisk Kale, tilbyder en sødere, buttery smag. Den koger hurtigere end grønkål, men kan fremstilles ved hjælp af samme metoder.

Vask din røde kale grundigt i køligt rindende vand for at fjerne alle spor af grist og eventuelle pesticider, der måtte have været brugt. Ryst overskydende vand af kalenderen eller sæt den i en kolbe til afløb.

Skær ned bunden af ​​kalehovedet. Fjern stængernes tykkere bunddele, de er træagtige og må ikke ømme så meget som bladene gør, når de er kogte.

Skær eller hak kalenderen i overensstemmelse med den tilberedningsteknik du ønsker at bruge. Skær kalen i større stykker til chips eller dampning, hugg det mindre til brug i supper eller gryder.

Stænk kalenderen med citronsaft og kast den. Lad det sidde i mindst 5 minutter for at bringe smagen ud.

Dampkale ved at fylde bunden af ​​en gryde med saltet vand. Placer en dampkorg i puljen, og sørg for, at vandet ikke kommer op over bunden af ​​kurven. Bring vandet til kog og tilsæt kalenderen til kurven. Dæk potten og damp kalenderen i 5 minutter eller indtil den er øm, men stadig lidt skarp.

Saute Kale i en stegepande overtrukket med olivenolie og bragte lige til sin glitre punkt over medium høj varme. Tilsæt løg og hvidløg til lidt ekstra smag og krydse kalenderen med havsalt, peber og urter efter eget valg. Kog kalenderen i 10 til 20 minutter, eller indtil den er kogt til det niveau af blødhed, du foretrækker.

Forberedelse af Kale

Madlavningsteknikker

Lav kale chips ved at rive røde kale i små stykker eller ved at bruge små hele blade. Placer dem på et bageplade i et enkelt lag med et lille mellemrum mellem hvert blad. Stænk kalenderen med olivenolie og havsalt og bage dem i en forvarmet 350 graders Fahrenheit ovn i 5 minutter. Drej bakken og kog bladene i yderligere 3 minutter, eller indtil de er klare. Fjern dem straks fra den varme bakke, så de ikke fortsætter med at lave mad.