Hvordan man laver kødfisk bøf inde

Petit mørbrad tilbyder utroligt ømfuld juiciness til prisen, hvilket gør det til en af ​​de bedste tilbud i mørbradssteker. Mens grilling bringer en dejlig charred grace note til ethvert stykke kød, madlavning petite mørbrad indendørs også tilbyder en skarp, brunbrunet udenfor og en indvendig kogte ligesom du kan lide det. Nøglen til at forberede en perfekt petit mørbradsstik er at fjerne den fra varmen, inden den er færdig med at lave mad. Dette gør det muligt for fugtet at sejre på overfladen gennem saltning for at smelte tilbage i kødet, ømme og smagsstoffer det.

Forbereder Lille Sirloin

Fjern stekerne fra køleskabet mellem 30 og 60 minutter, før du har til hensigt at tilberede dem. At lade bøffer komme til stuetemperatur gør det muligt for muskelfibre – som trækker sig tæt i kølet – at slappe af, hvilket giver et mere ømt resultat. Steaks, der er mellem 1 tommer og 1 1/2 tommer, er bedst til indendørs madlavning.

Perfekt Pan-Frying

Salt bøfene generøst på begge sider, så snart du fjerner dem fra køleskabet. Du kan også tilføje peber, selv om der er debat i den kulinariske verden om, hvorvidt det skal ske før eller efter madlavning. Kosher salt og krakket peber tilføjer tekstur samt smag, men bordssalt og fint peber vil gøre.

Awesome Ovn Roasting

Gnid en tynd film af olivenolie på begge sider af bøfferne lige før madlavning dem for at tilføje lidt ekstra fugt og hjælpe enhver krydderier stok. Sæt dine bøffer, hvis du vil, med emballeret bøf krydderier blanding, krydderier som citron peber og spidskommen eller tørrede urter som rosmarin, oregano og timian.

Bedste Broiling Teknik

Coat bunden af ​​en stegepande med lige nok olivenolie til næsten ikke at dække det. Varm kogepanden over medium høj varme, indtil du kan lugte olien.

Tilsæt stekerne til den varme stegepande og kog dem i 5 til 7 minutter uden at dreje eller flytte dem.

Drej bøffer med tang for at undgå at punktere dem og lade saftene flygte. Kog bøfferne i yderligere 5 til 7 minutter uden at flytte dem, og kontroller derefter den indre temperatur med et øjeblikkeligt termometer. Fjern stekerne fra panden, når de har nået 130 F for sjældne, 135 for mellemstore, 145 for mellemstore og 155 for godt færdige. Dæk dem med aluminiumsfolie, og lad dem sidde i mindst 10 minutter.

Forvarm din broiler højt, og sørg for, at stativet er 5 tommer eller så fra varmen, før du tænder det.

Varm en støbejern stegepande eller grillpande over høj varme, indtil det er meget varmt. Hvis du bruger en godt krydret støbejern, skal du ikke tilføje olie. Hvis det er en temmelig ny stegepande, eller en, der har brug for frisk krydderi, skal du tilføje en tynd film af olivenolie eller en spritz af nonstick madlavningssprøjte.

Placer de krydrede og olierede steaks i et enkelt lag i den varme pande. Sear dem i 30 til 60 sekunder hver. Drej bøffer med tang og skær de andre sider i 30 til 60 sekunder.

Flyt panden til din forvarmede slagtekylling. Kog dem i 5 til 7 minutter pr. Side, inden du kontrollerer doneness, og dækker dem til hvile.

Placer dit kyllingestativ 5 tommer eller deromkring fra varmekilden. Vend din broiler på højt. Coat din broilerpande med en lille olivenolie eller en film med nonstick-madlavningsspray, så sørg for at gøre det så godt væk fra ovnen.

Placer bøffer under slagtekyllingen. Kog dem i 5 til 7 minutter uden at forstyrre dem.

Træk broilerpanden ud fra under varmen, og drej bøfferne med tang for at undgå at punktere dem. Udskift kyllingepanden under varmen. Kog bøfferne i 5 til 7 minutter, før du kontrollerer doneness. Fjern dem fra varmen, dække dem med folie og lad dem hvile i 10 minutter før servering.