Hvordan man skifter fra depo skud til p-piller

Mange kvinder, der ikke kan lide bivirkningerne eller indgivelsen af ​​Depo-Provera-præventionen, overvejer at skifte til oral prævention med p-piller. Selv om kvinder altid bør diskutere fordele og ulemper ved at skifte deres prævention med en læge, er det generelt en simpel og ligetil proces.

Tal med en læge om typer af p-piller. Mange muligheder for p-piller er tilgængelige, herunder lavdosispiller, kun progesteron og udvidede anvendelsesmuligheder. Diskuter de potentielle risici og bivirkninger af hver type, og arbejd med lægen for at træffe en beslutning om, hvilken mulighed der ville være bedst.

Tal med en læge om, hvornår du skal begynde at tage p-piller. For det meste skal kvinder begynde at tage pillen på forfaldsdatoen for deres næste planlagte Depo-Provera injektion, forklarer Cedar River Clinics hjemmeside. Den specifikke startdato for at tage den nye prævention varierer afhængigt af omstændighederne, og nogle læger kan instruere en kvinde om at begynde at tage p-pillen før eller efter denne dato. Hvis en kvinde skal tage p-piller efter den næste planlagte indsprøjtningsdato, skal hun tale med sin læge om sikkerhedskopieringsmetoder til forebyggelse eller undgå samleje i den tid.

Fyld receptpligtig pille recept. Dette vil sikre, at p-piller er let tilgængelige og vil være til rådighed når det er nødvendigt.

Begynd at tage pillen på den planlagte startdato. Da kvinder, der bruger Depo-Provera-præventionen, kun skal tænke på deres prævention hver tredje måned, kan nogle få svært ved at huske at tage en pille hver dag i starten. Indstilling af en daglig alarm på en mobiltelefon eller et digitalt ur kan vise sig nyttigt.

Kommuniker med lægen. Selvom mange kvinder vil opleve nogle bivirkninger, da deres kroppe tilpasser sig medicin, bør de altid rapportere eventuelle intense eller vedvarende bivirkninger så hurtigt som muligt.