Motion rutine for at øge udholdenhed og tabe sig

En af de bedste grunde til at starte et træningsprogram er at opbygge udholdenhed. Par det mål med en plan at tabe sig, og det er helt sandsynligt, at du vil være i god form før længe, ​​hvis du udfører din plan. Bygning udholdenhed vil hjælpe dig i enhver atletisk konkurrence eller bestræbelse, men det vil også hjælpe dig til at føle sig bedre, når du engagerer dig i den daglige aktiviteter. Øvelserne for at opbygge udholdenhed og tabe sig involverer kardiovaskulært arbejde samt vægt træning.

Engagere i intervalltræning. Gå til din lokale high school eller college track og markere afstande på 90, 80, 75 og 70 yards. Sprint disse afstande i faldende rækkefølge med højst 15 sekunder mellem sprints. Når du er færdig med alle fire, skal du tage en to minutters pause og gentage sprinten. Gør mindst et dobbelttæt, inden du forlader sporet. Dette kardiovaskulære arbejde vil forbrænde kalorier og øge din udholdenhed. Gør dette tre gange om ugen.

Spil basketball tre gange om ugen. Basketball er en krævende sport, der kræver udholdenhed at blive på banen. Du behøver ikke at have gennemsnitlige 20 point pr. Spil, du skal bare holde dig på retten, spille forsvar og gøre en indsats. Gør dette vil styrke udholdenhed og hjælpe dig med at tabe sig.

Udfør benpresser og ben krølle øvelser, der vil hjælpe dig med at øge udholdenhed, styrke styrke, skære fedt og forbrænde kalorier. Dette vil hjælpe dig med at tabe sig. Bygningsstyrke i dine ben vil også hjælpe dig, når det kommer til at gøre din kardiovaskulære løb, fordi det vil gøre dine ben stærkere og i stand til at håndtere en mere betydelig arbejdsbyrde. Også arbejde dit bryst, arme, skuldre, ryg, abs og skæl muskler. Gør dette mindst to gange om ugen.

Svøm freestyle stroke. Dette er en fantastisk træning for alle dine muskler, og svømning i mindst 25 minutter er en fremragende udholdenhedsbyggende træning. Prøv at svømme en længde af poolen – 25 meter – om et minut. Du behøver ikke sprint i poolen, men du skal holde svømning uden at lade dine fødder røre jorden. Hvis du har brug for at give dig en pause, skal du gøre sidestykket i et minut, fordi det vil tillade dig at hvile uden at sætte dine fødder på bunden af ​​puljen. Svøm mindst tre gange om ugen for at opbygge udholdenhed og tabe sig.