Plantelægemidler til narkolepsi

Narkolepsi er en lidelse præget af ukontrollable indtrængen til at falde i søvn. I normale søvnmønstre begynder en person en søvnperiode med en indledende, lettere periode, der efterfølges af udbruddet af dyb REM-søvn. I narkolepsi falder patienten straks ind i dybe, REM søvnmønstre og har svært ved at opvågne. Denne tilstand kan være skadelig, hvis den berørte person udfører en potentielt farlig opgave, f.eks. Madlavning eller kørsel, ved opstart af et søvnmønster. Årsagen til sygdommen er ukendt, men narkolepsi betragtes som en sygdom i nervesystemet og behandles i overensstemmelse hermed, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Tal med din læge, før du bruger noget naturlægemiddel.

St John’s Wort er et naturlægemiddel, der anbefales til narkolepsi på grund af dets virkning som en nervesystembehandling, ifølge Holistic Online. Urten kan forbedre søvnkvaliteten og berolige nerverne, som kan blive påvirket af lidelsen såvel som de følelsesmæssige virkninger af at leve med sygdommen. Ernæringseksperter Phyllis A. Balch, forfatter af “recept til ernæringsmæssig helbredelse”, anbefaler at indtage St. John’s wort som en te. Forbered drikken ved at tilføje 1 tsk. Af den tørrede urt til kogt vand og stejl i 10 til 15 minutter. Forbruge op til to gange om dagen.

Ginkgo biloba nærer nervesystemet på to måder: Det beskytter celler med dets antioxidante virkninger, og det forbedrer cirkulationen til hjernen. Begge disse funktioner kan forbedre tilstanden af ​​narkolepsi. De aktive bestanddele i ginkgo blade er flavonoider og terpenoider. Balch anbefaler ikke at tage urten, hvis du har en blødningsforstyrrelse eller en kommende kirurgisk procedure.

Gotu kola er en ayurvedisk urt indfødt i subtropiske klimaer og har længe været brugt i Indien som behandling for vener. Det virker ved at styrke bindevæv. Når vener er stærke, forbedres blodgennemstrømningen, og hjernen får mere ilt og næringsstoffer, hvilket kan være en effektiv behandling for narkolepsi, ifølge Balch. Antioxidantvirkningen af ​​urten kan også være nyttig til beskyttelse af nervesystemceller. Få bivirkninger skyldes forbruget af gotu kola, selvom der forekommer let hududslæt.

Country Mallow er en ayurvedisk urt, der stimulerer kroppen og kan hjælpe dem, der lider af narkolepsi, holde sig vågen. Pas på at bruge denne urt, hvis du har en kardiovaskulær lidelse, da det medfører en stigning i blodtrykket. Forbered et land til at sprede te ved at tilføje 5 tsk. Af tørret urt til en kop kogende vand. Stejl indtil afkøling afkøles og forbruges, ifølge botaniker og urteekspert James A. Duke, Ph.D., forfatter af “The Green Pharmacy.”

St. John’s Wort

Ginkgo Biloba

Gotu Kola

Country Mallow