Varighed for plank øvelser

Planker er en god øvelse for at tone forskellige dele af din krop. For at få det bedste løft fra denne øvelse, er du nødt til at klare det helt rigtigt. Denne øvelse kan teste din beslutning, men at holde sig i stillingen sikrer, at du får de fordele, den er designet til. Det tager ikke lang tid at føle brænde af planken og boostet i din krop.

Selv i den korte tid, du bliver i plankøvelsen, er din krop forlovet gennem dine arme, bryst og kerne. For at udføre øvelsen skal du blot løfte dig selv på dine arme, så dine hænder og tæer rører gulvet og holder din krop justeret fra hoved til tå. Den anbefalede varighed for dine planker, som foreslået af Yoga Journal, er 30 sekunder til et minut for hvert sæt. Hvis du lige har startet en fitness rutine, kan du skyde i 30 sekunder. Hvis du har været i fitness-spillet et stykke tid, skal du gå til guldet med et minuts plank. For at reducere din plankens intensitet, hold stillingen på albuerne, knæene eller begge dele, og hold den samme varighed som i den fælles plank. For en udfordring og tilføjet hamstring fordele, kan du gøre det hele verden planen, hvor du bevæger dine hænder ud og i og alternativt hæve dine ben.

Stiv som bestyrelse