High-protein, low-carb morgenmad ideer

Det er ingen hemmelighed, at morgenmad er vigtig for vægttab. Udover at give næringsstoffer skal du holde dig energisk og aktiv hele dagen, det hjælper med at kontrollere sult om morgenen, så du er mindre tilbøjelig til at vende sig til salgsautomatprisen, når sulten rammer. Men mange morgenmadsstifter – toast, havregryn, bagels – er alle fyldt med carbs, hvilket gør dem mindre end ideelle, når du forsøger at bremse dit carbindtag. I stedet vælger du en af ​​disse lækre high-protein og low-carb muligheder for dit første måltid af dagen.

Bliv lavcarb med ægfrokost

Æg er næsten carbfri og fyldt med protein – 6 gram pr. Stort æg, for at være præcis. Så de er den perfekte morgenmadsstift for at holde dit carbindtag lavt. Og mens gamle favoritter som krypterede og stegte æg kan arbejde i en lav-carb diæt, ikke være bange for at blive kreative.; Indtast æg fritters. Disse ægpandekager gøres ved at blande æg, æggehvide, grøntsager og ost. Du kan pakke tonsvis af protein ind i din morgenmad og få fiber, vitaminer og mineraler fra veggiesne også. For at gøre dem, simpelthen puls dine yndlingsgrønsager i en fødevareprocessor, indtil den hakkede fint – i stykker om størrelsen af ​​korn ris – bland derefter i æg, æggehvider, ristet ost og salt og peber efter smag. Sæt blandingen på en gryde og kog ligesom du ville have en pandekage. Selvom du kan bruge enhver veggie, er disse især lækre ved hjælp af broccoli.

Lav en højprotein morgenmadssalat

Salater er ikke ligefrem standard morgenmad billetpris – men det betyder ikke, at de ikke kan være. Leafy greens er næsten carbfri – en kop råkalde har for eksempel mindre end et gram fordøjelige kulhydrater – så du kan spare din måltid med to eller tre kopper grønne uden at sprænge dit carb budget. Top din salat med et magert protein, som kalkunbryst, der har 26 gram protein pr 3 ounce portion. Eller vælg røræg, lænset grillet kylling eller endda hakket kalkunpølse som andre high-protein-indstillinger. Ditch den typiske salat dressing og i stedet bruge salsa – den har 3 netcarbs i 1/4 kop. Kombineret med æg og kød gør dette en lækker huevos rancheros-inspireret salat, der passer til lige strenge lav-carb diæt.

Vælg Proteinpandekager til morgenmad

Regelmæssige pandekager er lækre, men fulde af carbs – takket være melet, der bruges til at gøre dem og sukkeret i pandekage sirup. Brug lavere carb ingredienser til at lave pandekager, der er lige så yummy. Bland blot en scoop med smagsproteinpulver med et æg, en skefuld jordflaxseed – som er næsten carbfri – et stænk vaniljeekstrakt og et stænk af kanel og stevia. Bland “batteren”, indtil den når den ønskede konsistens. Du kan tilføje usødet mandelmælk, en skefuld ad gangen, for at tynde det ud, hvis du vil, og derefter lave mad på grillen over lav varme. Afhængigt af det proteinpulver du vælger, kan dine pandekager have 20 til 30 gram protein pr. Portion eller endnu mere. Hold påfyldningene enkle og lave i kulhydrater – prøv en dusting af pulveriseret stevia eller top dine pandekager med en dukke Af almindelig usødet græsk yoghurt – hver ounce har kun 1 gram kulhydrat, men indeholder næsten 3 gram protein.

Spis Low Carb Nut Smør til morgenmad

Selvom fluffy protein pandekager eller en heaping morgenmad salat kan arbejde, når du har et par minutter at spare, nogle gange skal du komme ud af døren ASAP. Hold hjemmelavede nødderbøller til rådighed i dagevis, når du har bogstaveligt talt ingen tid til at lave morgenmad. Nødder leverer fiber, protein og vitaminer som magnesium, hvilket gør dem til en sund tilsætning til din kost. Og de er også lav-carb – en spiseskefuld mandelsmør, har for eksempel 2 gram kulhydrater, men leverer 4 gram protein. Lav dit eget nøddesmør ved at tilsætte ristede, usaltede og usmagrede nødder til en fødevareprocessor. Pulse indtil groft hugget – og fjern et par spiseskefulde nødder på dette stadium for at tilføje tilbage senere til “chunky” smør – blend derefter kontinuerligt, indtil møtrikkerne når den rette konsistens, 10 til 15 minutter. Smag din nødder smør med lav-carb ingredienser som vanille bønnepulver, kanel eller kakaopulver. Hold krukken i køleskabet, og del et par 2 spiseskefulde portioner i mindre beholdere til øjeblikkelig morgenmad på farten. Sikker på, at spisemørtsmør ikke føler sig for fancy, men det er lækkert – og lader dig holde fast i din kost, selvom du er seriøst i en tidskrække.