Hvor mange kalorier brænder winsor pilates?

Pilates øvelse involverer isotoniske og isometriske bevægelser for at øge fleksibilitet, muskelstyrke og udholdenhed. Antallet af kalorier du brænder fra et Pilates-program varierer afhængigt af dit køn, kropsvægt og træningsintensitet.

Beskrivelse

Winsor Pilates er et Pilates-program udviklet af danser, forfatter og lærer Mari Winsor. Winsors tilgang til Pilates omfatter lavintensiv toning og fleksibilitetsøvelser, der udfører dynamiske bevægelser, som omfatter og målretter store muskelgrupper gennem hele kroppen.

Kalorier

Ifølge Health Status, i en 30-minutters session af nybegynder Pilates som Winsor Pilates, en 145-lb. Person kan forbrænde 122 kalorier. På mellemniveau kan den samme person forbrænde 170 kalorier, og på et avanceret niveau kan brænde 209 kalorier.

Overvejelser

Nogle former for motion, herunder Pilates, er måske ikke passende for alle. Tal med din læge, inden du begynder et nyt træningsprogram, som Winsor Pilates.