Hvordan man laver laks i ananasjuice

Ananasjuice tilføjer en tangy zing til laks, accenting andre krydderier, der anvendes på fisken. Syrerne i ananasjuice hjælper med at trænge ind i laksekødet og marinerer fisken hele vejen igennem. En ananasglasur over bagt laks er et sundt måltid valg, højt i protein og gode fedtstoffer. Laks er også høj i omega-3 fedtsyrer, hvilket bidrager til en sund hjerte kost reducere dine chancer for hjerteanfald eller slagtilfælde. Kog laks på grillen eller i ovnen.

Bland marinade i en skål med 1/2 kop ananasjuice, 1 tsk. Worcestershire sauce, to hakket fed hvidløg og 1/2 tsk. Af skrællet hakket ingefær.

Læg laxen i en fad dyb nok til at holde fisken og marinade. Hæld marinade over laksen.

Forvarm ovnen til 375 grader F eller drej grillen til medium varme, mens fisken marinerer.

Coat madlavningsoverfladen med olivenolie. Til grillen tørres den opvarmede overflade med et håndklæde, der drizzles i olivenolie, for at forhindre oliedråber og forårsager farlige flare. Hvis du laver laks, skal du tørre et folie af aluminiumsfolie med olivenolie.

Sæt lakken løst i aluminiumsfolie, hvis du sætter ovnen i. Ved at holde folien løs, kan fugten omdanne fisken og holde den fugtig under tilberedningen. Til grillning, spring over dette trin.

Kog fisken. Det tager cirka tre minutter på hver side, når du laver grillen. Det tager ca. 10 minutter på hver side i ovnen. Laks bliver orange, når den er kogt helt og flager fra hinanden med lille pres.