Hvordan man laver lammet hjerte

Orgelkød som hjerter er nogle af de mest undervurderede nedskæringer til rådighed, bemærker cookbookforfatter og “The New York Times” -kolonisten Mark Bittman. En artikel fra februar 1993 i “Den Uafhængige” støtter denne kendsgerning og bemærker, at lammet hjerte er billigt, økonomisk og let at forberede. Det er også rig på proteiner og essentielle vitaminer og mineraler som vitamin B-12, jern, kobber, selen, zink og riboflavin. Brug en fedtfattig metode som broiling til at forberede lam hjerte og forbruge det kun lejlighedsvis og moderat, især hvis du har højt kolesterol eller hjertesygdom, da en 3-ounce servering af kogt lammet hjerte er højt i mættet fedt og kolesterol.

Brug køkken saks eller en skarp kniv til at fjerne så meget fedt og bindevæv fra overflade af lammet hjerte som muligt. Skyl hjertet og læg det i en skål koldt vand blandet med en knivspids salt.

Forvarm slagtekyllingen. Læg lidt på en slagtekylling med ikke-stick madlavning.

Fjern lammens hjerte fra det saltede vand og luk det forsigtigt med papirhåndklæder. Placer den på den tilberedte slagtekylling.

Pensel lammets hjerte let med en 50-50 blanding af olivenolie og dit valg af eddike. Sæt det med salt og peber.

Arranger broilerpanden, så lammens hjerte er 3 til 4 tommer fra varmeelementet. Broil, hvilket giver ca. 3 minutter til et hjerte, der vejer ca. 4 ounce rå.

Drej lammens hjerte med en pandekagerør. Baste med olien og eddike blandingen og broil i lige tid som den indledende side.

Brug et kødtermometer til at sikre, at lammet hjerte har nået en indre temperatur på 145 grader Fahrenheit. Fjern lammens hjerte fra slagtekyllingen og lad det hvile i mindst 3 minutter før servering.