Grapefrugt frø ekstrakt til melasma

Melasma er en hudtilstand karakteriseret ved brune eller grå pletter på dit ansigt og ifølge American American Dermatology Academy er årsagerne til denne tilstand ukendt. Det kan falme alene eller kræve aktuelle behandlinger, der vil lette din hud. Grapefrugt frø ekstrakt indeholder vitaminer og antioxidanter, der kan hjælpe med at behandle bestemte hudforhold. Brug dog ikke hjemmehjælpemidler uden først at diskutere dem med din læge.

Definition af Melasma

Melasma er et hudproblem, der plager kvinder mere end mænd, AAD-rapporterne. Mens det oftest dannes på kinderne, næse, pande, hage og overlæbe, kan det også optage på underarme og nakke. Dem med mørkere hudtoner er mere tilbøjelige til at udvikle denne tilstand, og du er også mere udsat for det, hvis du har en familiehistorie af melasma. Graviditet, prævention, sollys og allergiske reaktioner på visse kosmetiske produkter kan alle medføre, at tilstanden udvikler sig.

Definition af grapefrugtsædekstrakt

Grapefrugt frø ekstrakt er højt i C-vitamin, kalium, folat, jern, calcium og andre vitaminer og mineraler. Det detoxifies din krop og har antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaber. Det indeholder også plantekemikalier som bioflavonoider, der kan hjælpe med at forhindre visse kræftformer såvel som hjertesygdomme. Ekstrakten fremstilles, når pulpen og frøene omdannes til en meget sur væske, der er ravfarvet.

Anvendelse til hud

Ifølge Health Psychology kan du anvende grapefrugt frø ekstrakt oven på din hud til at behandle acne samt visse hudforhold forårsaget af svampe og bakterier. Forbrug af ekstraktet kan hjælpe med at styrke dit immunsystem, hvilket fører til sundere hud generelt. Antioxidanterne i grapefrugtekstrakt kan hjælpe med at afværge frie radikaler og andre former for solskader, der kan skade din hud og gøre dit melasma udseende værre. Fordelene ved dette ekstrakt for tilstanden er dog minimal, og det er usandsynligt, at det vil lette dine misfarvninger.

Overvejelser

På grund af grapefrugtfrøekstraktets høje syreindhold, kan det påføres topisk, at huden kan brænde eller stikke, især hvis området har åbne sår eller solskoldning. Hvis du er allergisk over for citrusfrugter, må du ikke forbruge eller anvende grapefrugtfrøekstrakt, da det kan forårsage en bivirkning.

Advarsler

Ifølge Holistic Online kan grapefrugt frø ekstrakt forstyrre mange medicin, fordi det afbryder din krops evne til at absorbere medicin og kan føre til en toksisk overdosis. Disse medikamenter omfatter dem, der er foreskrevet for højt kolesteroltal, blodtryk, antihistaminer, psykiatriske medicin, immunundertrykkende midler og andre lægemidler. Brug ikke eller anvend ekstraktet uden at tjekke med en læge, og stop med at bruge det, hvis du oplever nogen reaktioner.