Hvor meget vægt kan du tabe, ikke at drikke sodavand eller spise junkfood?

Junkfood er et begreb, der bruges til at beskrive fødevarer med ringe næringsværdi. Fødevarer med højt indhold af sukker eller salt kan også betegnes som junkfood, da de kan være sundhedsskadelige. Eksempler på junk fødevarer omfatter salt snacks, slik, mange sukker laden desserter og stegt fastfood. Disse fødevarer er lave i vitaminer, mineraler og proteiner. Af denne grund kaldes kalorierne af dem ofte “tomme kalorier”.

En 12oz kan af en cola-type sodavand indeholder omkring 140 kalorier. Hvis du drikker to dåser sodavand daglig, svarer det til omkring 8.400 kalorier pr. Måned. Et pund kropsfedt svarer til 3.500 kalorier, så i løbet af en måned vil du miste 2,4 lbs ved daglig at erstatte to sodavand med vand. Hertil kommer, at et studie fra 2003 offentliggjort af Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism fandt ud af, at hvis du drikker omkring fire pints vand dagligt, vil du brænde en ekstra 95 kalorier. Over en periode på en måned vil dette reducere kropsfedt med yderligere 9oz.

De fleste slik har et højt sukkerindhold, men giver lidt i vejen for næringsstoffer. En ounce eller gummy candy har omkring 92 kalorier, men er helt uden for fiber, vitaminer og mineraler. Fiberindholdet i fødevarer bør overvejes, når du vil tabe, fiberrige fødevarer hjælper dig med at føle dig fyldt, og sænke absorptionen af ​​fedt. Et stykke frugt, som en pære, indeholder omkring samme kalorier som 1oz gummy slik, men det har også 5,5 g kostfiber. En normalstilet candy bar med en vægt på 1,6oz har omkring 210 kalorier afhængigt af mærket. Hvis du vælger et stykke frugt i stedet for candy baren, vil du i løbet af en måned ikke kun tabe et pund fedt, men du vil også øge dit mineral- og vitaminindtag betydeligt.

Pizza er en fastfood, der er bredt spist i USA. Selvom det ikke er fuldstændigt tom for næringsstoffer, vil en pizza, der købes hos en fastfoodkontakt, sandsynligvis være ekstremt høj i kalorier. Ifølge USDA næringsdatabasen indeholder en 14 tommer pizza med ostekød, der købes fra en pizza kæde, 2390 kalorier. Dette er mere end den daglige anbefalede godtgørelse for en moderat aktiv kvinde. Hvis du typisk spiser pizza to gange om ugen og bytter den til et måltid med grillet fisk, en bagt kartoffel og en stor salat, vil du reducere dit kalorieindtag med omkring 3.500 kalorier om ugen. Dette ville resultere i ca. 4 kg fedttab hver måned.

En regelmæssig del af pommes frites købt fra en fastfood restaurant leverer omkring 370 kalorier og 18 g fedt. Selvom noget kostfedt er afgørende for at opretholde en sund krop, er det bedre at forbruge sunde fedtstoffer fra plantekilder, såsom avocado, nødder og oliven. Ved at udveksle to portioner pommes frites til en side af grøn salat to gange om ugen, vil du reducere dit kalorieindtag med ca. 600 kalorier. Dette svarer til ca. 9oz til 10oz fedt tab per måned.

Sodavand

Slik

pizza

fries