Hvordan man bryr sig om naturligt, kort afrikansk-amerikansk hår

Naturligt afroamerikansk hår kan være svært at klare, især når de fleste hårprodukter er lavet til kaukasisk hår. Heldigvis, når du skærer dit hår kort, er dets naturlige tekstur mere i stand til at skinne igennem, og de fleste afrikanske amerikanske hårs kinky krøller kan samles i indsendelse ved at bruge de rigtige produkter og styling teknikker. Tag tip fra top frisører, der arbejder mest med afroamerikanere for at lære, hvordan man passer bedst til dit hår.

Vask dit hår kun en gang om ugen. Afroamerikansk hår er typisk tørre end andre typer, og de fleste shampooer bruger natriumlaurylsulfat som et rengøringsmiddel, som ofte kan tørre hår ud. En gang om ugen er nok, da kinky hår ikke tillader olie at rejse ned ad akslen som lige hår.

Pat og presse dit hår tørre efter at komme ud af bruser. Gnid aldrig dit hår, hvilket vil forårsage frizzing. I stedet skal du tørre med et håndklæde og derefter bruge en hårtørrer med en diffuser vedhæftning, foreslår Tippi Shorter, frisør til sangere Alicia Keys og Rihanna. Dette giver dig blød definition med kortere hår.

Brug en gel lavet specielt til afrikansk amerikansk hår til at holde din stil. Andre geler kan tørre håret ud eller efterlade flager bagved. Vælg fra den afrikanske amerikanske hårpleje sektion i et apotek. Disse produkter er formuleret specielt til dem med grovere, tørre hår og er en god måde at holde kort hår i stil og ikke rodet.

Påfør hårolie til dit hår halvvejs gennem ugen, når du har stylet det. Efter tre eller fire dage kan du bemærke, at din korte stil falder fladt. Men en pomade, olie eller voks kan hjælpe med at bringe den tilbage til formen uden at skulle vaske, tørre og styler igen. Bare undgå at få olien på din hud, da det kan forårsage breakouts.

Undgå at bruge kemiske relaxers eller opvarmede stylingsværktøjer som glattejern. Kortere afroamerikansk hår er mere tilbøjelig til at fryse, da det ikke har vægten af ​​mere hår til at trække det ned og gøre det glat. Hvis du planlægger at forlade dit hår naturligt, er det bedst at eksperimentere med din naturlige kinky tekstur, snarere end at forsøge at tæmme det ind i en stil, der er unaturlig og endda skadelig for hår.