Hvordan man justerer markørskinneskibsbindinger

Marker Rail Ski Bindings er designet til at lette justeringer af tå stykke, hæl stykke og længden inden for bindinger. Tå- og hælstykkerne justeres til en spænding, der kaldes DIN-indstillingen, som tegner sig for skiløberens vægt og ekspertisen. Typisk ville en nybegynder skiløber have en lavere DIN indstilling, og en aggressiv skiløber en højere DIN indstilling for at opretholde ski støvler i bindinger. For / Aft justering bruges til at flytte bindingerne fremad eller tilbage på skinnerne. Justering af Marker Rail Ski Bindinger begynder med etablering af DIN nummer.

Hent et DIN-diagram og beregne DIN-nummeret ved at korrelere dit vægt- og oplevelsesniveau med dataene på diagrammet. Følg beregningstrinene som angivet i vejledningen. Bemærk resultaterne af beregningerne for at bestemme din DIN-indstilling.

Find DIN-justeringsskruerne og de visuelle indikatorer på højre og venstre skis. Du vil finde skruerne foran i tåstykket og bag hælstykket. Brug en skruetrækker til at dreje justeringsskruerne til højre, mens indikatoren følges. Juster tå og hæl af bindingen til din DIN indstilling. Gentag dette trin med den venstre skibbindning.

Sæt dine ski støvler på og tjek Fore / Aft-indstillingen ved at sætte tåen på din højre støv i tæsklippet på den rigtige ski. Træd ned med din hæl og bemærk det nødvendige tryk for at sætte din højre støv i bindingen. Løsn paret små skruer oven på skinnerne og juster bindingen til et punkt, hvor støvlen passer godt og skruer skruerne fast. Gentag dette med din venstre start og forlod ski.

Træd ind i bindingen på den rigtige ski. Drej din ankel til højre og venstre på et lateralt plan for at kontrollere spændingen på tåstykket. Stabiliser skien med den ene hånd og brug håndfladen af ​​din anden hånd til at ramme siden af ​​din støvle i nærheden af ​​tåen for yderligere at teste spændingen. Gentag dette med venstre ski og foretag eventuelle mindre justeringer efter ønske.