Hvordan man laver frosne blæksprutter indtil det er ømt

Blæksprutte er en velsmagende, sund, magert fisk og skaldyr, der til tider kan være hård, når de er kogte. Ved at smøre kødet før madlavning og derefter tilberedte blæksprutte i sine egne saft, kan du nedbryde de hårde muskelfibre og bevare kødets saftighed, hvilket resulterer i et fugtigt og ømt måltid, der ikke er blødt. Tilberedning med tidligere frosset blæksprutte resulterer ikke i en hårdere færdigvare end at arbejde med frisk blæksprutte.

Tø i blæksprutte ved at placere det frosne kød i en stor skål og dække skålen med et vådt håndklæde for at låse i fugt. Lad skålen sidde i køleskabet hele dagen eller indtil blæksprutte er helt optøet.

Bland en håndfuld kosher salt i en stor skål køligt vand, ved at bruge nok vand til at dække blæksprutte. Placer blæksprutte i skålen, og køl blæksprutte i saltlage i fem timer for at nedbryde muskelvæv.

Bring en stor gryde vand til kog, og blancher blæksprutten ved at dyppe hele blæksprutten i det kogende vand i ca. 3 sekunder. Gentag dyppeprocessen tre gange.

Smør blæksprutte langsomt ved lav varme for at forbedre kødets ømhed. Placer blæksprutte i en stor gryde, der er dækket med braiservæske, fra vand til rødvin. Alternativt kan du placere blæksprutte i en tør gryde og lade fiskene lave mad i deres eget juice. I begge tilfælde placeres gryden i en ovn, der er forvarmet til 200 grader F, og braiser kødet i fire eller fem timer.

Fjern blæksprutte fra ovnen, så snart det er gjort for at undgå overcooking, hvilket kan føre til sejhed. Tjek for doneness ved at stikke et skarpt knivspids ind i kødet. Træk blæksprutten ud af gryden, når knivspidsen har en lille modstand.