Hvordan man vælger en pige, når man har to bedste venner

Planlægning af dit bryllup bør være en spændende tid, men ofte byrder byrden af ​​at håndtere logistiske detaljer og intense følelser denne idylliske periode i et stridsmag af stress. Man ville tro, at det at vælge en ærespige er en af ​​de enklere beslutninger, du skal gøre, men hvis du har to bedste venner, som begge forventer at være din pigenes ære, vil valg mellem dem skabe en yderligere komplikation. Tilgøre din beslutning omhyggeligt og med følsomhed, så du kan bevare dit venskab med begge venner og nyde din særlige dag uden bekymring.

Få dine prioriteter lige. Ærepigenes rolle er at hjælpe og støtte dig, bruden, så baser din beslutning på dine behov, noterer Bridal Guide-hjemmesiden. Giv nogle tanker om, hvad der er vigtigst for dig, og husk det, når du vurderer evnerne hos begge venner. For eksempel, hvis du ved, at du sandsynligvis vil have en følelsesmæssig nedsmeltning, skal du have den, der er i stand til at være en sten og kunne roe dig i stedet for den ven, der er lige så følelsesladet.

Overvej de praktiske aspekter af rollen. Ægtepiger skal have tid og energi til at organisere hver eneste detalje i brylluppet, så du har brug for nogen med fremragende organisatoriske færdigheder. Hun vil være den ansvarlige for en række opgaver, der kan omfatte rådgivning om kjolevalg og hosting af dit bad. Det kan være en god idé at vælge den ven, der er mest tilgængelig, der bor i nærheden og ikke er belastet med krav fra et højt tryk job eller en ny baby.

Tage hensyn til dine venners økonomiske situation. Ud over kostprisen på hendes kjole og mulige transportomkostninger, vil din hushjør pådrage sig ekstra omkostninger ved at arrangere dit brudesuite eller bachelorette parti. Hvis en af ​​dine venner lider økonomisk, kan hun blive lettet for at undgå de ekstra omkostninger, der er forbundet med pigenes rolle. Ven med adgang til en bil vil finde det nemmere at effektivt køre alle de ærinder, du har brug for, så følg dette også i din beslutning.

Overvej at bede begge venner om at dele rollen, hvis du virkelig ikke kan vælge mellem dem, eller hvis du føler, at en afvisning kan ødelægge dem begge. Husk på, at det er dit bryllup, og du får lov til at gøre reglerne. Selv Martha Stewart-hjemmesiden bemærker, at hvis du ikke kan vælge imellem to personer som din pigenes ære, er der ingen etikette-regel, der siger, at du ikke kan have begge. Tænk på, hvor godt de to kommer sammen med hinanden – og opdele pligterne mellem dem. Tage deres individuelle styrker i betragtning. Fashionista kan f.eks. Spille en større rolle i at hjælpe dig med at vælge din kjole, mens den, der er et ess ved at organisere, kan lave en liste over alle dine gaver, og som gav dem til dig.