Sjove ting at gøre med børn i janesville, wi

Janesville, der ligger i Rock County, 41 miles syd for Madison, byder på fire sæsoner af sjov for familier med børn. Her finder du meget for din familie at gøre både indendørs og ude. Uanset om du bor i denne mellemstore Wisconsin-by eller bare besøger, vil du finde aktiviteter i vid udstrækning for at holde dine børn lykkelige og travle daggry indtil solnedgang.

Nyd udendørs

Udforsk naturens skønhed med dine børn på Rotary Botanical Gardens i Janesville. Dette prisvindende, non-profit botaniske centrum byder på 20 hektar temagyer, et besøgscenter og gavebutik. De udendørs haver er dekoreret med lys til en uforglemmelig oplevelse i december måned. Resten af ​​året kan gæsterne besøge haverne for selvstyrede eller docent-ledede ture. Se efter særlige begivenheder for børn, såsom Story & Stroll den første onsdag i måneden, februar til oktober. Når du er færdig med at slentre, udfordre dit barn til et spil disk golf på Lustig Park. Et lag af sne er ingen grund til at blive indendørs, når i Janesville. Tag nogle slæder og prøv slæden i 4-acre Ardon Park.

Splash Down

Tag en pause på de varme eftermiddage på Palmer Wading Pool i Riverside Park. Børn i alderen 8 og under inviteres til at splashe gratis i denne ekspansive wading pool med tæpper og dias. Mere alvorlige svømmere kan tage en dukkert i den olympiske størrelse Rockport Pool. For et beskedent indgangsgebyr kan børn svømme, sprøjte og dykke fra juni til august. Børn svømmer gratis med en betalende voksen under Happy Kid’s Day specialbegivenhed.

Se et show

Læn dig tilbage med børnene nyd et show på Wildwood Movies i Janesville. Se førstegangsfilm mens du nyder varmt popcorn fra koncessionsstanden. For familier på et budget, nyd en gratis, familievenlig udendørs film på Optimist Park den fjerde fredag ​​i måneden hele sommeren. Tag en lawnstol eller et tæppe for at nyde et show under stjernerne. Hvis din familie foretrækker et live show, gå til Rock River for at se Rock Aqua Jays vandski holdet udføre på Traxler Park. Børnene vil elske at se på mesterskabere, hoppe, snuble og flyve over vandet i et familievenligt show.

Fiskeri

Tag nogle poler og grave til orme til familiefiskeri i Janesville. Fang walleye og gedde i Rock River. Båd lanceringer er tilgængelige på Riverside og Traxler parker. Ingen båd? Intet problem. Fisk er rigelige fra fiskemøllen i Kiwanis Pond, en 5-acre, forårsfodret sø i Lions Park. Den første lørdag i juni sponsorerer Blackhawk Musky Club og Leisure Services en årlig “Take a Kid Fishing” -dag begivenhed for børn i alderen 3 til 14 år for at lære fiskeri færdigheder og deltage i fiskekonkurrencer.

Indendørs aktiviteter

Dine børn kan spille indendørs på Janesville Ice Arena. Isen tilbyder skøjteløb hele året rundt eller bliv ved at se Janesville Jets rive isen i et hockey spil. Børn kan hoppe og spille på indendørs legepladser på den stadig populære Chuck E. Cheese, der ligger i Janesville Mall. Besøg CSA Kids under en af ​​deres åbne gym gange for nogle gymnastik sjov. Her kan dine børn tumle, hoppe og rulle på måtter til at øve deres gymnastiske færdigheder og få små kroppe i bevægelse. Ring frem til tider og gebyrer.